Workshops

Voor de mensen die interesse hebben en/of zich willen verdiepen in landschap- en natuurfotografie, geeft ik workshops.

NIEUW!!! - Privé-workshop voor 1-2 personen! Heeft u graag persoonlijke begeleiding bij het fotograferen en zoeken naar mooie foto’s? Vanaf nu is het mogelijk om een privé-workshop voor 1-2 personen te volgen. U kunt gedurende een dagdeel rekenen op intensieve begeleiding, aanwijzingen en tips van mij. Samen gaan we op pad om prachtige gebieden te bezoeken en uiteraard mooie foto’s te maken. Deze workshops bieden de uitkomst aan de startende fotograaf en iedereen die meer verdieping zoekt in de natuurfotografie. Aandachtsgebieden zijn onder andere: beter leren kijken, het zien, benaderen en fotograferen van landschappen en het maken van sfeervolle beelden.

LEZINGEN / PRESENTATIES

Voor verenigingen, clubs en gezelschappen verzorg ik presentaties. Afhankelijk van de doelgroep wordt de inhoud samen met u bepaald. Bij een fotovereniging zal de nadruk meer liggen op mijn werkwijze en de manier waarop de beelden tot stand zijn gekomen, bij overige gezelschappen zal de natuurbeleving het uitgangspunt zijn

De tijdsduur van een presentatie / lezing bestaat meestal uit 2 x 45 minuten, met een korte pauze van circa 15 minuten. Deze tijdsduur kan in overleg worden aangepast aan uw wensen.

Een projectie bestaat veelal uit een afwisseling van klankbeeld (beelden met muziek en geluid) en lezing (beelden met commentaar). De projecties worden verzorgd met een beamer en een geluidsinstallatie. Verduistering van de zaal is voor een goede projectie van groot belang!